Áfonyás õzmedalionok
|
Elkészítés:Futassuk meg a vajban az összezúzott borókát, majd pirítsuk benne a hússzeleteket, oldalanként 4-5 percig. Sózzuk, borsozzuk, és öntsük rá a bort. Amikor a bor elpárolgott, és a hús is puha, vegyük ki, és hagyjuk hûlni. A hús levéhez keverjük hozzá a dzsemet meg a tejszínt, és fõzzük sûrûre. Tálaláskor tegyünk a kenyerekre 2-2 szelet húst, öntsük rá a szószt, és tegyünk mellé ribizlit. Hozzávalók:- 80 dkg õzhús
Még több recept |
hírlevelet, DM levelet nem készít és nem fogad.
-
TOYOTA HI LUXÁr: 1.600.000 Ft -
MITSUBISHI PAJEROÁr: 1.050.000 Ft -
OPEL ASTRAÁr: 200.000 Ft -
MITSUBISHI PAJEROÁr: 1.050.000 Ft -
OPEL VECTRA CÁr: 1.595.000 Ft -
OPEL VIVAROÁr: 1.290.000 Ft -
BMW 530Ár: 8.999.000 Ft -
MERCEDES-BENZ C 220Ár: 1.499.000 Ft